Als de kat van huis is…
slaapt hij bij Lorenzo

Heeft uw kat de juiste vaccinaties?

Om bij ons te kunnen logeren moeten katten zijn ingeënt tegen kattenziekte (Feline Panleukopenia) en niesziekte (Calici/Rhinotracheitis). Tijdens het verblijf mag deze inenting niet ouder zijn dan 1 jaar. Als de inenting nog moet worden gegeven voor het verblijf in ons kattenhotel, dan moet dat bij voorkeur minimaal 3 weken voor aanvang in het verblijf gedaan zijn.

Poezenhotel ; Poezenopvang ; Kattenopvang ;

Geldigheid vaccinaties katten

De geldigheid van de vereiste vaccinaties:

  • Kattenziekte: minimaal 2 weken oud en maximaal 2 jaar oud
  • Niesziekte: minimaal 2 weken oud en maximaal 1 jaar oud
  • ONGEWENST: Een vaccinatie tegen Bordetella (Nobivac Bb) is niet gewenst. Als deze toch gegeven wordt moet dat minimaal 6 maanden van tevoren gedaan zijn.

Neem het ingevulde vaccinatieboekje mee wanneer u uw kater of poes brengt. Dit paspoort houden wij ter administratie bij ons tijdens het verblijf in het kattenhotel.

Tarieven kattenhotel

Speciale zorg voor uw kat

Vachtverzorging, mits het dier het toestaat, behoort tot de standaard verzorging en is inbegrepen bij de prijs. Wanneer langharige katten regelmatig gekamd moeten worden, kan het zijn dat de eventuele meer-kattenkorting niet wordt gegeven.

Het geven van medicijnen is inbegrepen bij de prijs, met uitzondering van het toedienen van insuline-injecties bij katten met diabetes.

Wanneer een kat om medische redenen, zoals een gebroken poot, kennelrust moet houden verzorgt ons personeel met para-veterinaire opleiding uw huisdier.

Het kan voorkomen dat uw kat tijdens het verblijf in Kattenhotel Lorenzo ziek wordt. Wij gaan in dit geval in principe naar uw eigen dierenarts, tenzij deze niet beschikbaar is of (ver) buiten Den Haag gevestigd is. We hebben ook goed contact met onze dierenarts, die ook kan worden opgeroepen.

Verzorging van uw kat