Als de kat van huis is…
slaapt hij bij Lorenzo

De beste zorg voor uw kat in ons kattenhotel in Den Haag

Wanneer u verblijft in een hotel, wilt u dat u waar krijgt voor uw geld. Dat u echt kunt genieten, in de watten wordt gelegd en dat uw zorgen uit handen worden genomen. Voor uw kater of poes moet hetzelfde gelden. Bij Kattenhotel Lorenzo in Den Haag is alles ingericht op de kleine huistijgers om hun verblijf zo comfortabel mogelijk te maken.

Kattenkwaad in het hotel

Alle ruimtes in ons herenhuis zijn voorzien van vloerverwarming en airconditioning. Zo bieden we zowel in de zomer als in de winter een comfortabel klimaat.

 

Iedere kat krijgt zijn eigen ruime kennel. Katten uit hetzelfde huishouden worden gezamenlijk gehuisvest. In de kennel vindt uw kat voer en vers drinkwater, een slaapmand, kattenbak en een ligplank. Het is prettig voor uw huisdier wanneer u een oude (hand)doek van thuis meeneemt. De geur hiervan helpt dat de kat zich sneller op zijn gemakt voelt. 

Uw kat zal sneller wennen wanneer hij in de ochtend wordt gebracht en meteen de dagelijkse routine meemaakt. Eenmaal gewend, meestal na een paar dagen, mogen de katten als ze dat willen ook overdag vrij rondlopen. Hier kunnen ze gebruikmaken van de klimpalen en in vensterbank in het zonnetje liggen. ’s Nachts gaan alle katten terug in hun eigen kennel. Zo kunnen we de voedselopname en het kattenbakgebruik goed controleren en de gezondheid optimaal waarborgen.

Een aantal kamers van het hotel heeft een afgeschermd balkon of serre. Weglopen kunnen ze niet, maar we bieden ze wel de optie om lekker een frisse neus te halen.

Tarieven
kat vakantie ; vaccinatie katten ; kattenopvang Zuid-Holland

Intake

Wanneer u voor de eerste keer uw kat naar het kattenhotel brengt, hebben we met u een intakegesprek van ongeveer 30 minuten. We bespreken alle bijzonderheden van uw kat: van het soort voer (merk en smaak), de aard van het beestje tot de favoriete speeltjes. Uiteraard komt ook de eventuele medische geschiedenis aan bod.

Reserveer een plekje in het kattenhotel